Om

Om OSD & Storsjöteatern

Namnet OSD har tagits fram med inspiration från luftfarten och de internationella flygplatsförkortningarna.

Lånet kommer sig av viljan att spegla och plocka upp de klassiska och inbäddade värdeorden från flyget såsom business, konferens, möten, drömmar, de inre och yttre resorna, mål och destinationer – allt detta som varje dag fyller världens alla flygplatser. En flygplats är fylld av drivkraft, framåtriktning, äventyr och mål. Att vara på väg, att nå en destination samt att kommunicera och mötas.

 

OSD

Inom driftbolaget OSD i Östersund AB ryms flera verksamheter. OSD är huset som är strategiskt beläget, nära centrum och väldigt lätt att nå från de större tillfartsvägarna som E 14, E 45 och E 87. Huset är stort och rymmer en mängd möjligheter till både stora och små möte, konserter, loppis, danser och festligheter.

Storsjöteatern

OSD har också förmånen att få ha hand om Storsjöteatern, med dess fina teatersalong. Du hittar också en mysig foajé som är underbar att mingla i samt konferenslokaler som passar både till en större konferenser och till en härlig kväll med musik och egen bar. Storsjöteatern ligger i anslutning till Stortorget, granne med Hotel Clarion Grand.

Musik

Kom och titta på konserter och andra musikaliska evenemang.

Teater

Du hittar även många olika teaterföreställningar.

Humor

Kom och skratta med olika komiker.

Föreläsningar

Lyssna på olika föreläsningar om allt mellan himmel och jord.