Storsjöteatern

Privat fest & bröllop

Både OSD och Storsjöteatern har lokaler som passar sig utmärkt för både stora och små fester. Så oavsett om ni ska ha en 40-års fest eller bröllop är detta rätt plats.

Lokalerna

OSDs lokaler har de flesta festlösningarna, allt från små enkla tillställningar till tusentals besökare på dans och dryck. Vill du ha en riktigt blöt fest ligger Storsjöbadet vägg i vägg. Det kan vara en bra start på en trevlig kväll på OSD.

Storsjöteaterns lokaler är ett perfekt ställe för en stor fest – och för att synas. Glasväggen mot Stortorget är en av Östersunds mest kända fasader. Önskar du en mer diskret fest har vi pubmiljöer i källaren.

Mat & Dryck

Mat är viktigt för en bra upplevelse. OSD har ett kök som serverar goda luncher varje vardag. Köket kan också servera 2000 buffégäster eller nästan 1000 sittande gäster på en trerätters middag.

Köket håller mycket hög klass och erbjuder mat för både vardag och fest och för små och stora sällskap. Självklart kan kocken skräddarsy en meny just för dig – eller leverera din önskemeny. 

Festmeny

Det finns ett flertal festmenyer för olika tillfällen. Kontakta OSD eller Storsjöteatern för aktuella menyer eller om ni har något specifikt önskemål om mat. De brukar vara tillmötesgående och kunna ordna fram det mesta.