Fest och bröllop

Har du något att fira? Födelsedagen? Bröllopet? Oavsett anledning att festa har vi en lokal som passar! Kontakta oss på telefon 063-664 95 00 så hjälper vi dig med dina festligheter!

Lokaler

OSDs lokaler har de flesta festlösningarna, allt från små enkla tillställningar till tusentals besökare på dans och dryck. Vill du ha en riktigt blöt fest ligger Storsjöbadet vägg i vägg. Det kan vara en bra start på en trevlig kväll på OSD.

Storsjöteaterns lokaler är ett perfekt ställe för en stor fest - och för att synas. Glasväggen mot Stortorget är en av Östersunds mest kända fasader. Önskar du en mer diskret fest har vi pubmiljöer i källaren.

Mat och dryck

Mat är viktigt för en bra upplevelse. På OSD har vi ett kök som serverar goda luncher varje vardag. Köket kan också servera 2000 buffégäster eller nästan 1000 sittande gäster på en trerätters middag.

Vårt kök håller mycket hög klass och erbjuder mat för både vardag och fest och för små och stora sällskap. Självklart kan vår kock skräddarsy en meny just för dig - eller leverera din önskemeny.

Festmeny

Vi har ett flertal festmenyer för olika tillfällen. Se en komplett lista nedan.
OSD Festmeny

 

Fester och middagar

OSD och Storsjöteatern

 17 olika lokaler

 Teknisk utrustning

 Festmeny