Aldrig Ensam - En show som räddar liv
Med Charlie Eriksson & Kristofer GreczulaCharlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av projektet Aldrig Ensam. Kristofer Greczula är en av Sveriges mest lovande artister och låtskrivare. I Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa, något av det mest tabubelagda som finns. De får det komplicerade ämnet att bli enkelt och hanterbart och ger konkreta verktyg som kan rädda liv.

Under föreställningen berättar Charlie Eriksson om sina personliga erfarenheter av psykisk ohälsa, om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen. Kristofer Greczula, som också lidit av psykisk ohälsa, lämnar ingen oberörd genom när han bland annat framför sin egen You're not alone, den låt som kommit att representera organisationen Aldrig Ensam.

Charlies gripande, men trots allt hoppfulla historia, och Kristofers fantastiska talang som musiker skapar en stämning som trollbinder och ger minnen för livet.

Vad är Aldrig Ensam?
Aldrig Ensam är en organisation som startades av Charlie Eriksson 2013 för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan vi drabbas, antingen själv eller som anhörig. Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.

Läs mer: www.aldrigensam.se


Plats: OSD Kongress / Event / Nöje, Östersund
Datum: Tisdag, 26 Februari 18:30-20:30
Pris: 385 kronor inkl serviceavgift
Längd: 2 tim inkl paus (paus 20 min)
Biljetter:
https://www.biljettkiosken.se

Aldrig ensam - En show som räddar liv

OSD

 26 februari 2019

 18:30 - 20:30

 https://www.biljettkiosken.se