Kaosologi - I huvudet på Micael Dahlen

En inspirerande föreläsning om radhusswingers, parallella universum och varför vi blev som vi blev

Micael Dahlen har alltid ifrågasatt varför saker är som de är. ”Det är normalt”, ”Det brukar vara så” eller ”Det bara blev så” har aldrig varit vettiga förklaringar i Micaels universum. Professorn skolkar nu från Handelshögskolan och åker ut på turné med sin första soloföreställning. I den ifrågasätter han allt, inklusive sig själv, och berättar för de som vågar lyssna att svaret på alla frågor stavas KAOS. Föreställning går utmärkt att boka som nedkortad föreläsning.

Kaosologi handlar om att se världen med nya ögon. Micael låter tillsynes skruvande tankar om meningen med döden, stereotypa livsval och varför utomjordingar alltid landar i USA vävas ihop med knivskarpa iakttagelser om vår samtid. Han uppmanar oss att kasta det vi tar för givet åt helvete och hinner samtidigt fundera kring hur kvantfysik kan förklaras med tacokrydda. Det är rolig och smart infotainment med en av Sveriges skarpaste hjärnor. Välkommen att se ditt liv på ett helt nytt sätt!

Om Micael Dahlen

År 2014 förändrade Micael 40 vanor, det kräver både viljestyrka och övertygelse. Just nu har han lovat Sverige att han ska bli starkast i landet i sin viktklass, en utmaning som heter duga. Att tänka utanför boxen har aldrig varit ett problem för Micael – han lever för att sudda ut gränser, vrida och vända på tankemönster och rucka på etablerade sanningar. Allt för att föra utvecklingen framåt och ha roligt på vägen.

 Micael är författare, föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm. Professor blev han redan vid 34 års ålder. Företagen drar i honom för hans syn på (märkliga) mänskliga beteenden, lycka, kreativitet och hur framtiden kommer att se ut. Han har blivit framröstad till näringslivets populäraste föredragshållare och utsedd till nummer 10 i världen inom sitt forskningsfält. Han har skrivit sex böcker där de två mest kända är Nextopia och Monster. Böckerna har nått en global publik i USA, Europa och Asien. 2014 släpptes Micaels första roman – Livet på Mars.

Biljettpris: 
350 kr (inkl avgifter)
295 kr (inkl avgifter) för studenter & pensionärer

Biljetter köps på: 
http://www.ticketmaster.se/event/kaosologi-i-huvudet-pa-micael-dahlen-biljetter/442119

Föreställningen börjar 19.30

Kaosologi - i huvudet på Micael Dahlen

OSD

  24 mars 2017

 350 kr (inkl service) - 295 kr för pensionärer & studenter

http://www.ticketmaster.se/event/kaosologi-i-huvudet-pa-micael-dahlen-biljetter/442119

 Cafe & Bar