Stand upp Östersund

OSD och Storsjöteatern i samarbete med Sensus och Karin Adelsköld presenterar Stand Up Östersund - din återkommande stand up-klubb i stan. 

Först ut i höstens härliga startfält är Zinat Pirzadeh med support Elin Nordén och de gästas även av lokala rookies. Din eminenta värd är Karin Adelsköld!

Zinat är en populär stand up-komiker men även författare, föreläsare, debattör, diktare, skådespelare och sommarpratare.
Hennes kombination av mod och humor ger henne respekt och många härliga skratt. Hon har en enorm skara fans över hela landet. Zinat blev utsedd till årets bästa kvinnliga komiker på Svenska standupgalan 2010. Zinats mest kända föreställning är ”Bakis i Burkan” – en föreställning full av ironi, kärlek och krockar, där ingenting är heligt. Med konsten att provocera och ifrågasätta bjuder hon sin publik till en ny värld. En föreställning av och med Zinat iklädd i burka men där Zinats ord aldrig varit mer naket.
http://www.zinatpirzadeh.se/

Elin Nordén är en norrländsk ståupp-komiker som håller till i Malmö. Hon har medverkat i både finsk och svensk TV; bland annat i Sthlm Live. 
http://www.komik.se/main-extras.html

Dörrarna öppnas kl. 18.00 och då finns mat och dryck till försäljning. Showen börjar 20.00. 
Biljetter finns på Turistbyrån samt tickster.com till priset 150 kr (ev. avgifter tillkommer). Pris vid dörren (i mån av plats) kommer att säljas för 180 kr. 

Biljetter:
https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=CV7MRJ0GNF4ZP4M

Kvällens "afterwork" Meny:

Förrätt:   
Nachotallrik med salsa & vitlökssås
Toast Skagen

Huvudrätt:
Fläskfilé toast
Lax med choronsås & rostad potatis
Stor Toast skagen

Dessert:
Tre tryfflar
Säsongens Paj

Husets Cheesecake

 

OBS!

 

Ann Westin har varit tvungen att boka av och ersätts istället av den lika fantastiska Zinat Pirzadeh!

 

Zinat är en populär stand up-komiker men även författare, föreläsare, debattör, diktare, skådespelare och sommarpratare.

Hennes kombination av mod och humor ger henne respekt och många härliga skratt. Hon har en enorm skara fans över hela landet.

Zinat blev utsedd till årets bästa kvinnliga komiker på Svenska standupgalan 2010.

Zinats mest kända föreställning är ”Bakis i Burkan” – en föreställning full av ironi, kärlek och krockar, där ingenting är heligt. Med konsten att provocera och ifrågasätta bjuder hon sin publik till en ny värld. En föreställning av och med Zinat iklädd i burka men där Zinats ord aldrig varit mer naket.

 

Om någon köpt biljetter för att se just Ann Westin och vill göra återköp; kontakta OSD på 063-6639500.

Vi vågar emellertid lova en härlig kväll med mycket skratt!
 

Stand upp Östersund
 

Storsjöteatern

 23 september

  20:00

 Förköp : 150:- + förköpsavgift.
      Vid dörren: 180:-

 Förköp : Tickster alt. Östersunds Turistbyrå

  Mat och café från 18:00