Eva Dahlgren

EVA DAHLGREN FÖLJER UPP ALBUMSUCCÉN MED
HÖSTSPELNING I ÖSTERSUND

Eva Dahlgren är äntligen tillbaka! Hennes efterlängtade och kritikerrosade album som släpptes i april följdes upp av en utsåld miniturné. Nu är det klart att det blir en fortsättning.
I höst åker Eva Dahlgren ut på en stor Skandinavienturné och gör ett stopp i Östersund den 7 november på OSD (Folkets Hus).


Under våren har Eva och hennes nyfunna bandkärlek bestående av Johannes Berglund, Matilda Johansson, Mikael Häggström, Samuel Starck och Anders Stenberg varit ute på en 4-stopsrunda, där Eva efter nästan 30 år ställde sig på klubbscenen igen, det var så det en gång började – ett kärt återseende för både Eva och publiken.
Pressröster om Eva Dahlgren live:
”Inramningen på trånga, ljusskygga Pustervik kan knappast bli bättre. Precis som på sitt första album på nära ett decennium låter liveartisten Eva Dahlgren pånyttfödd.”
/Aftonbladet, betyg 4 av 5

”Under en kort skandinavisk turné visar Eva Dahlgren hur hennes återkommande känsla av att inte vara hemmastadd någonstans blir en öppning mot en högre sorts hemkänsla.”
/DN, betyg 4 av 5

Nu växlas vårens totalt utsålda miniturné upp med en stor höstturné där Eva med band intar Sverige, Norge och Finland – återigen på klubbarna och i vissa fall andra spännande alternativ. Premiären blir i Malmö den 4 oktober.
- Ja, jag erkänner. Vårens turné var i kortaste laget haha. Men å andra sidan överträffade den mina förväntningar och att flytta in min musik på klubbarna igen känns som det bästa jag gjort på länge. Sommaren blir en transportsträcka. Jag längtar till hösten!, säger Eva Dahlgren.

Efter 10 års musikalisk tystnad kunde världen återigen glädjas åt ett nytt album från en av Sveriges mest älskade artister. I april släpptes ”Jag sjunger ljuset” och väldigt många gillade vad de hörde. Succén var ett faktum med kombinationen strålande kritik och stort längt från såväl trogna- som helt nya fans. ”Jag sjunger ljuset” har även den överösts av fina ord:

”Det bästa sen den Blekta blondinen”
/Per Sinding Larsen.

”Så fort Eva Dahlgren sjunger denna första rad är jag klar över att hon har gjort ännu en av sina största klassiker, redan innan jag har hört hur den fortsätter.”
/Nils Hansson, DN

Välkommen att följa Eva med band på en av höstens mest efterlängtade turnéer!


Biljetterna släpps på onsdag 25 maj kl 10:00
via blixten.se/evadahlgren<http://blixten.se/evadahlgren>, storsjoyran.se<http://storsjoyran.se>, samt över disk på Visit Östersund och Direkten Kärnan

Konserten börjar 19.30 (insläpp från 19) Längd ca 90 minuter, ingen paus.
 

Showsupé : 2- rätters Showsupé inkl. kaffe 285:- / p

# Inlagd regnbåge på mandelpotatisterrine med västerbottencremé

# Hjortinnanlår med kantarellsmör, betor och potatiskaka

 

 

Boka bord på : info@osd.nu / 063-664 95 00

 
 

 

Eva Dahlgren

OSD

 7 november

 Insläpp 19:00 konsert 19:30

  455-555 SEK

 biljetter eller Östersunds Turistbyrå

 Showsupé 285:- bokas på : info@osd.nu